PIKSI DOBIO OZBILJNU PRETNJU IZ CRNE GORE: "Srbija? Nismo se plašili ni VEĆIH reprezentacija! Branimo nešto SVETO!"
Foto: @starsport

ne dolaze sa belom zastavom

PIKSI DOBIO OZBILJNU PRETNJU IZ CRNE GORE: "Srbija? Nismo se plašili ni VEĆIH reprezentacija! Branimo nešto SVETO!"

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak, 17. oktobra od 20.45 na Marakani igra jednu od najvažnijih utakmica ove godine.

Protivnik je Crna Gora, a ulog - plasman na Evropsko prvenstvo! Četa Dragana Stojkovića Piksija moraće do tri boda, ali ni Crnogorci ne dolaze sa belom zastavom. To je istakao i igrač ove reprezentacije, Stefan Mugoša.

- Kod Srbije su stvari drugačije nakon Budimpešte sigurno, kod nas sve ostaje isto. Fokusirani smo na sebe. Srbija je protiv Mađarske izgledala ozbiljno, ali ima mane i mi tu tražimo priliku - naglasio je 31-godišnji Stefan Mugoša i dodao:

- Veliki je ulog, ne možemo ništa da znamo unapred, ali verujem da uz pomoć navijača koji će doći u velikom broju možemo do povoljnog rezultata.

Stefan Mugoša, Crna Gora
foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za kraj, Mugoša je istakao i sledeće:

- Igrali smo i protiv većih reprezentacija pa se nismo plašili. Treba da pokažemo od čega su satkani Crnogorci. Kad igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto protivnik može da vredi ne znam ni koliko miliona, takva poređenja me ne zanimaju - zaključio je Mugoša.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track