"MAĐARSKA POKAZALA SLABOSTI SRBIJE!" Iskusni Stefan Savić pred MEČ ODLUKE u Beogradu: Znamo recept za pobedu nad Srbijom!
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

kvalifikacije

"MAĐARSKA POKAZALA SLABOSTI SRBIJE!" Iskusni Stefan Savić pred MEČ ODLUKE u Beogradu: Znamo recept za pobedu nad Srbijom!

Fudbal -

Crnogorci pucaju od samopouzdanja pred okršaj sa Orlovima.

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu igra ključni meč za plasman na Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore.

Komšije imaju šansu da pobedom preuzmu drugo mesto u našoj kvalifikacionoj grupi i poručuju da su spremni da ostvare pozitivan rezultat u Beogradu.

Najveća zvezda tima, iskusni defanzivac Stefan Savić izneo je svoja očekivanja pred meč u Beogradu.

"Očekuje nas teška utakmica, vrlo bitna za oba tima. U igri je drugo mesto, utakmica pred nama bukvalno rešava odlazak na Euro i mislim da ćemo biti spremni da ostvarimo pozitivan rezultat", poručio je Savić.

Iskusni defanzivac poručio je da će njegov tim dati sve od sebe i da će skupo prodati kožu u Beogradu.

"Treba da budemo svesni, posebno mlađi igrači, da nema pritiska - nismo reprezentacija koja je pod moranjem i koja iza sebe ima nastupe na velikim takmičenjima. Na ovo treba da gledamo kao šansu koju možemo da iskoristimo da priđemo korak bliže Euru".

Savić ističe da je Mađarska na meču u Budimpešti pokazala slabosti Srbije.

"Srbi su ofanzivno prikazali jednu od najkvalitetnijih partija, ali Mađari su koristili njene slabosti i iskoristili svaki kiks. Odigrali su pametno, priveli meč kraju, čak imali i šansu za treći pogodak. Srbija je imala šanse koje je propustila i sigurno će sada imati još veći pritisak da nas pobedi", kaže iskusni as Atletiko Madrida i dodaje da su Mađari dali recept za pobedu protiv Orlova.

"Teško je odbraniti se od Srbije, a sigurno će krenuti ofanzivno od starta. Moramo da izdržimo te nalete i probamo da ih ugrozimo kao što je to Mađarska uradila u oba meča. To je recept kako bi trebalo da izgledamo", zaključio je Savić.

Kurir sport

00:21

Piksijeva reakcija na gol Mađara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track