AGENCIJA SA MALTE TUŽILA PARTIZAN ZBOG 150.000 EVRA! Problem za crno-bele: U Humskoj "ĆUTALI" na zahteve, sada će morati na sud
Foto: @starsport

LOŠA VEST

AGENCIJA SA MALTE TUŽILA PARTIZAN ZBOG 150.000 EVRA! Problem za crno-bele: U Humskoj "ĆUTALI" na zahteve, sada će morati na sud

Fudbal -

Novi problemi za Partizan...

Aktuelni lider Super lige Srbije dobio je tužbu od jedne agencije sa Malte koja traži 150.000 evra kao naknadu za skautiranje i "druge fudbalske usluge".

O ovom slučaju pisao je "Tajms Malte".

Navodi se da je Partizan 2017. godine potpisao ugovor sa agencijom "Dito Trejding end Konsalting limited".

Tim ugovorom je predviđeno da agencija vrši različite aktivnosti za crno-bele. Među njima su pronalaženje potencijalnih transfer meta, skauting mladih igrača, kao i uspostavljanje kontakata sa iskusnim fudbalerima i drugim evropskim klubovima.

Fiksna cena je postavljena na 150.000 evra, a u nju nisu uračunati troškovi putovanja i mobilne komunikacije, navodi "Tajms Malte".

Stadion, Rajko Mitić, Stadion Rajko Mitić, Stadion Partizana, Partizan, Humska, Crvena zvezda
foto: Starsport©

Pomenuta agencija se spojila sa agencijom "Lian Sports" Faljija Ramadanija (zvanično nije imao udela u poslovanju firme u vreme kada je dug nastao), a nakon toga je "Lian Sports" pokušao da dogovori vansudsko poravnanje sa Partizanom i da je, još 24. jula ove godine poslala u Humsku svoje namere i zahtev za hitno poravnanje duga.

Navodno, iz Beograda nije bilo odgovora, a advokat Karlos Bugeja, zastupnik "Lian Sportsa" počeo je da se bavi slučajem. Dogovoreno je da će za sve eventualne sporove biti nadležan sud na Malti.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Atmosfera u Humskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track