TRENER LAJPCIGA PRIZNAO PRED ZVEZDU: Pomogao mi je "anonimni" Partizanovac, moj veliki prijatelj!
Foto: Starsport©

Liga šampiona

TRENER LAJPCIGA PRIZNAO PRED ZVEZDU: Pomogao mi je "anonimni" Partizanovac, moj veliki prijatelj!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Lajpcig u utakmici 4. kola grupe G Lige šampiona.

Trener Lajpciga Marko Roze održao je vrlo zanimljivu konferenciju za medije na stadionu "Rajko Mitić" pred ovaj meč.

On je priznao da mu je pomogao "anonimni partizanovac", ali nipošto nije želeo da otkrije njegovo ime, čak ni da pokaže nagoveštaj njegovog identiteta.

"Ne, ne. Već sam rekao u Lajpcigu, ostaće anoniman, želi da ostane u Beogradu i da se prijatno oseća. Među nama će ostati tajna, mi smo veliki prijatelji", rekao je Roze.

Svestan je da njegov tim očekuje paklena atmosfera. "Postoje momci koji su igrali pod sličnom atmosferom. Momcima smo pokušali da prenesemo odnos kluba i navijača, da se Zvezda voli ovde. Imamo vezu energije između stadiona. Ne treba to da nas izludi, već da se radujemo. Moramo da se suprostavimo tome ako želimo da opstanemo", rekao je Roze.

U timu Lajpciga neće biti Tima Vernera zbog temperature,

"Moraćemo da sprečavamo protivnapade, ali Zvezda mora da pobedi ako želi da ima još neku šansu. Sigurno će sa navijačima biti hrabri, to su pokušavali u Lajpcigu. Protiv Jang Bojsa je bilo "divlje", to je nešto što će ponoviti, moramo da zadržimo hladnu glavu"

Trener Lajpciga se prisetio prethodnog gostovanja sa Salcburgom kada je odigrao bez golova na Marakani u prvoj utakmici plej ofa za Ligu šampiona 2018 godine.

"Rado sam ovde, rezultat nije bio tako nepovoljan, kod kuće smo vodili 2:0 i na kraju smo izgubili. To nas je puno iznerviralo. Mnogo je veće zadovoljsto sa navijačima, kojih je bilo tada ispred stadiona. Pred nama je izazov, volimo fubdal i zbog toga što su stadioni puni", istakao je Marko Roze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track