EVROPSKO PROLEĆE SVE DALJE: Partizanova deca PALA u Moldaviji!
Foto: FOTO: FK Partizan

liga šampiona mladih

EVROPSKO PROLEĆE SVE DALJE: Partizanova deca PALA u Moldaviji!

Fudbal -

Omladinci Partizana nisu uspeli da savladaju Šerif u prvom meču drugog kola Ligi šampiona mladih, te će u revanšu u Beogradu morati da nadoknade dva gola minusa.

Četa Nenada Stojakovića izgubila je sa 2:0, a da nevolja bude veća jedan od najboljih igrača ove selekcije, Janko Jevremović, dobio je crveni karton u sudijskoj nadoknadi, pa ga neće biti u revanšu koji je na programu 28. novembra.

FK Partizan, Partizan
foto: FOTO: FK Partizan

Partizan je loše krenuo u meč, Šerif je brzo stigao do dva gola prednosti preko Botana (9. minut) i Đinarija (16. minut), te nije mogao da se oporavi od početnog šoka i bar smanji rezultat. Napadali su crno-beli, domaćin se organizovano branio i na kraju je stigao do velike prednosti u dvomeču koji obezbeđuje evropsko proleće.

Crno-beli su na ovom meču nastupili u sledećem sastavu:

Radulaški - Roganović, Stjepanović, Petrović, Ćelić - Janković, Dragojević (od 46. Jovanović) - Jevremović, Alilović, Mirčetić - Ugrešić (od 86. Tadić).

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track