RONALDO NIJE NAJPOŽELJNIJI SPORTISTA, POBEDIO GA DEBELI I ĆELAVI BOKSER: Isplivali rezultati velike ankete žena, Kristijano u šoku
Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

portugalac gleda i ne veruje

RONALDO NIJE NAJPOŽELJNIJI SPORTISTA, POBEDIO GA DEBELI I ĆELAVI BOKSER: Isplivali rezultati velike ankete žena, Kristijano u šoku

Fudbal -

Kristijano Ronaldo važi za jednog od najpoželjnijih sportista na planeti.

Portugalac čuva svoje telo i mami uzdahe žena širom planete, ali, verovali ili ne, prema jednoj anketi pripadnica lepšeg pola izgubio je prvo mesto kada su najpoželjniji sportisti u pitanju. Još veći šok za Portugalca bio je kada je video ko je na prvom mestu - čuveni bokser Tajson Fjuri!

Ovo je otkrio legendarni bokserski promoter Frenk Voren na konferenciji za medije i suočavanju Fjurija i Ušika pred veliki meč koji ih očekuje u Saudijskoj Arabiji.

- Pobedio je Ronalda koji je bio drugi, a Tomi... - počeo je priču Voren i u istu ubacio Fjurijevog mlađeg brata, da bi Tajson nastavio:

- Tomi je bio 13. Sad imam prava na hvalisanje u porodici. Tomi, ti ružno kopile, ako gledaš s broja 13. Hvala svima koji su glasali za mene i hvala porodici i prijateljima na ovom trenutku. Najpoželjniji živi sportista. Nikad ne recite nikad, uvek verujte u sebe. Ako ste ćelavi i debeli, verovatno ćete spavati sa devojkama - nasmejao je sve Tajson Fjuri.

Što se same ankete tiče, nju je u delo sproveo britanski portal "IllicitEncounters" koji je ispitao čak 2.000 žena koje su ocenjivale izgled 30 poznatih sportista.

Šta vi mislite, ko je poželjniji - Tajson Fjuri ili Kristijano Ronaldo?

1 / 2 Foto: Dean Fardell / Avalon / Profimedia

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:39

Vrede kao Mesi ili Ronaldo: Upoznajte najneobičnije stanovnike Dohe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track