ŠOKANTNA SCENA NA STADIONU! Zvezda filmova za odrasle pokazala GOLE GRUDI - muškarcima pale vilice, POLICIJA morala da inteveniše!
Foto: Printscreen

ludilo

ŠOKANTNA SCENA NA STADIONU! Zvezda filmova za odrasle pokazala GOLE GRUDI - muškarcima pale vilice, POLICIJA morala da inteveniše!

Ostali sportovi -

Poznata glumica filmova za odrasle Deni Benks želi po svaku cenu da skrene pažnju na sebe, a ovoga puta otišla je još jedan korak napred, kako bi ostvarila taj cilj.

Naime, ona je odlučila da na krcatom stadionu navijačima pokaže svoje bujne grudi, ali je ubrzo usledilo veliko poniženje na njen račun.

Kada su ugledali šokantnu scenu, policajci i pripadnici obezbeđenja prišli su atraktnivnoj plaviši i naredili joj da odmah napusti stadion.

Amerikanka je objasnila da je policajci nisu ispratili van stadiona, ali su joj poručili sledeće: "Ne moraš ići kući, ali da se gubi sa utakmice."

Dani Banks veoma je popularna na Instagramu gde je prati više od 8 miliona ljudi, a proslavila se upravo zahvaljujući oskudnim fotografijama na kojima su u prvom planu njene obline.

Njena opsednutost povećanjem zadnjice dovela ju je i na male ekrane te je gostovala i u popularnoj seriji "Botched", koja donosi stvarne životne priče onih koji su se podvrgli estetskim korekcijama koje su krenule po zlu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track