TRESE SE ČITAVA EVROPA! Sitiju i Čelsiju preti IZBACIVANJE iz Premijer lige? Ako se to DOKAŽE, proći će GORE od Evertona!
Foto: Andy Rowland / imago sportfotodienst / Profimedia

zemljotres

TRESE SE ČITAVA EVROPA! Sitiju i Čelsiju preti IZBACIVANJE iz Premijer lige? Ako se to DOKAŽE, proći će GORE od Evertona!

Fudbal -

Ako se dokaže da su Mančester siti i Čelsi kršili finansijska pravila, za šta postoje sumnje, mogli bi da budu izbačeni iz Premijer lige!

Ova vest stigla je nedugo pošto je Evertonu potvrđena kazna oduzimanja deset bodova zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Sada su pod lupom Siti i Čelsi, a kaže bivši savetnik i advokat "Građana" Stefan Borson potvrdio je ove informacije.

- Kazna za Everton mi se čini grubom, ali to znači da bi mogle da se pojačaju sankcije protiv Sitija i Čelsija, pod uslovom da se dokaže. Potencijalno može da izazove ispadanje - istakao je Borson.

Mančester siti se suočava sa 115 optužbi za kršenje finansijskih pravila Premijer lige, dok je Čelsi navodno imao nepravilnosti u isplatama koje su povezane sa nekadašnjim vlasnikom Romanom Abramovičem.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track