VAŽNO JE PREZIVATI SE VLAHOVIĆ I BITI DETE PARTIZANA: Vanja igra poput Dušana! Crno-beli će plakati zbog njega
Foto: Printskrin/Instagram

crno-beli biser

VAŽNO JE PREZIVATI SE VLAHOVIĆ I BITI DETE PARTIZANA: Vanja igra poput Dušana! Crno-beli će plakati zbog njega

Fudbal -

Dete Partizana Vanja Vlahović najbolji je fudbaler italijanske Primavere. Tamošnja javnost oduševljena je njegovim učinkom u dresu Atalante.

Vanja Vlahović
foto: Printskrin/Instagram

Vanja Vlahović ima 19 godina, visok je 184 centimetra i igra desnom nogom na poziciji napadača. Ponikao je u omladinskoj školi Partizana, a posle pozajmice od šest meseci Atalanta ga je otkupila od crno-belih ovog leta za svega 500.000 evra.

Vanja Vlahović ima impozantan učinak u italijanskoj Primaveri (omladinskoj ligi) u dresu Atalante. Do vikenda imao je fantastičan prosek, na 12 utakmica dao je 12 golova. Za vikend Atalanta je poražena od Intera (1:3), a mladi srpski fudbaler je tako pokvario prosek jer nije bio strelac. Radi se o izuzetno brzom fudbaleru, sa izraženim golgeterskim sposobnostima. Na toj utakmici sreo se i sa klasićem iz omladinske reprezentacije Srbije Aleksandrom Stankovićem.

Vanja Vlahović
foto: Printskrin/Instagram

Mladi fudbaler rodom iz Vršca tokom perioda u Partizanu, uvek je bio među najtalentovanijim fudbalerima. Kroz kategorije imao je fantastičan prosek golova. Poput svog slavnijeg prezimenjaka Dušana Vlahovića i Vanja je izabrao da se fudbalski afirmiše u Italiji i to istim putem kroz Primaveru.

S obzirom kako se razvija karijera Vanje Vlahovića, deluje da će se ljudi u Partizanu hvatati za kosu, jer su ga dali za siću, kao i Dušana Vlahovića. Da podsetimo, sadašnji centarfor Juventusa napustio je Humsku u leto 2018. godine za 1.000.000 evra. Samo četiri godine kasnije klub iz Torina platio ga je Fjorentini 70.000.000 evra.

Kurir sport/A. R.

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track