TEŠKE UVREDE I PSOVKE NA RAČUN IZGLEDA ŽENE NAJSKUPLJEG ENGLESKOG FUDBALERA: Izabranica Deklana Rajsa prolazi kroz TORTURU! (FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

sramota

TEŠKE UVREDE I PSOVKE NA RAČUN IZGLEDA ŽENE NAJSKUPLJEG ENGLESKOG FUDBALERA: Izabranica Deklana Rajsa prolazi kroz TORTURU! (FOTO)

Fudbal -

Deklan Rajs, reprezentativac Engleske, bio je glavna zvezda prošlog prelaznog roka kada je za 95.000.000 evra iz Vest Hema prešao u Arsenal.

Deklan Rajs
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sjajni vezni fudbaler Deklan Rajs igra odlično za Topdžije, dao je tri gola i upisao dve asistencije u sezoni. Navijači Arsenala su zadovoljni, međutim mladom Englezu ne cvetaju ružen u privatnom životu.

Tačnije, njegova izabranica Loren Frajer našla se na meti pojedinaca koji su sebi našli za pravod a komentarišu njen izgled.

Tako je jedan anonimni korisnik mreže X, nekadašnjeg Tvitera, objavio fotografije Deklana Rajsa (24) i Loren Frajer, uz ogavan komentar na račun fudbalerove devojke.

- Deklan Rajs je multimilioner, atletski građen, elitni fudbaler visok 185 cm, a ipak se zadovoljio debelom belom devojkom. Više ne razumem ovaj svet!

Samo nekoliko sati posle ova sramna objava je obrisana.

Deklan Rajs, Loren Frajer
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Deklan Rajs i Loren Frajer u emotivnoj vezi su još iz srednjoškolskih dana. Tada su se zaljubili jedno u drugo i godinama koje su usledile ostali zajedno. Njihova ljubav krunisana je prošle godine kada su dobili sina Džada. Istih su godina i odlično se razumeju.

Njihova ljubavna priča jedna je od najlepših u Premijer ligi, međutim ne sviđa se svima. Prosto je neverovatno da je Deklan Rajs odoleo raznim starletama, silikonskim lepoticama i devojkama sumnjivog morala, koje su na ovaj, ili onaj način u vezi sa velikim brojem fudbalera iz Premijer lige. I to mnogo govori o njemu, kako on shvata život u današnje vreme.

Deklan Rajs nikada nije krio svoju ljubav prema Loren Frajer. Često je na društvenim mrežama znao da objavi ljubavne pesme koje piše svojoj devojci. Čak je nekoliko puta umeo i da ih otpeva.

Lorin Frajer bila je uz Deklana Rajsa kada je bio niko, kada je zarađivao sitne pare, oko 3.000 funti nedeljno. Danas Englez irskog porekla zarađuje skoro 12,5 miliona funti po godini. I dalje je sa Lorin.

Deklan Rajs ne mari za zlurade komentare okoline. Nije se oglašavao javno povodom cele situacije koja je dobila veliku pažnju u ostrvskim medijima.

Navijači Arsenala stali su uz fudbalera i njegovu izabranicu i ostavljali komentare podrške, uz gnusnu objavu.

- Zamislite da birate životnu partnerku na temelju društvenih standarda lepote. Vidi se da imaš sićušni muški ego", "Toliko je toga pogrešnog u ovoj objavi, obriši to", "Vrlo inovativan način da se predstaviš kao neko ko ne zna ni da razgovara sa ženama - samo su neki od komentara na odvratnu objavu na mreži X, koja je obrisana.

Kurir sport

01:25

Vladimir Lučić posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track