PAKAO, PA DRAMA! Naoružani PROVALNICI upali u kuću golmana Pari Sen Žermena! Pretili, a onda UDARILI njegovu ženu pred decom!
Foto: JEAN CATUFFE / AFP / Profimedia

haos

PAKAO, PA DRAMA! Naoružani PROVALNICI upali u kuću golmana Pari Sen Žermena! Pretili, a onda UDARILI njegovu ženu pred decom!

Fudbal -

Golman Pari Sen Žermena, Aleksandre Letelije, suočio se sa velikim problemom kada su mu provalnici upali u kuću, pa čak i udarili ženu i to pred decom.

Aleksandre, njegova supruga Kloi i dvoje dece starosti dve i šest godina prošli su kroz pakao kada su u ponedeljak uveče provalnici rešili da ih opljačkaju.

Nezvani gosti su u kuću ušli oko dva sata ujutru, a bili su naoružani noževima. Kako prenosi RMC Sport iz Francuske, oni su čak i udarili gospođu Letelije u glavu i to pred decom i čitava porodica pretrpela je veliki stres. Posle pakla, usledila je drama, ali sa srećnim završetkom.

Aleksandre Letelije
foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Brzom reakcijom policije koja je stigla pošto se u domu Letelijeovih uključio alarm, tri od četiri zločinca je uhapšeno. Jedan ima 21, a dvojica po 16 godina.

Letelije je trenutno treći golman PSŽ-a, iza Đanluiđija Donarume i Kejlora Navasa, a igrao je samo dva puta za šampiona Francuske od dolaska iz Orleana 2020. godine.

Kurir sport / RMC Sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track