BURA OKO MATIĆA SE NASTAVLJA! Želeo da ide iz Rena, klub ga ŽESTOKO NAPAO, a sada se desio PREOKRET! Srbin PROGOVORIO o svemu!
Foto: Baptiste Autissier / imago sportfotodienst / Profimedia

objasnio

BURA OKO MATIĆA SE NASTAVLJA! Želeo da ide iz Rena, klub ga ŽESTOKO NAPAO, a sada se desio PREOKRET! Srbin PROGOVORIO o svemu!

Fudbal -

Bura oko Nemanje Matića i njegovoj budućnosti u Renu se nastavlja. Srbin je prvo istakao kako želi da ide iz kluba, čelnici tima su ga žestoko napali, a sada je stiglo i objašnjenje čitave situacije.

Matić se sada oglasio i otkrio da je iz ove ekipe želeo da ide zbog problema na privatnom planu.

- Nažalost, zbog moje greške, nisam uspeo da moju privatnu situaciju prilagodim profesionalnoj. Nisam uspeo da upišem decu u internacionalnu školu, u koju su išli od početka školovanja. Zato sam bio odsutan u prethodna tri dana, da bih probao da rešim ovaj veliki problem za mene i moju porodicu i vraćam se u Ren, gde ću zajedno sa čelnicima kluba doneti odluku o narednim koracima - napisao je Nemanja Matić na svom Instagram profilu.

Nemanja Matić
foto: Printscreen / Instagram / Nemanja Matić

Podsetimo, pre ovih reči, Matića su čelnici Rena žestoko napali sledećim saopštenjem:

- Takvo ponašanje je u potpunosti neshvatljivo, posebno kada dolazi od iskusnog igrača sa ugovorom do 2025. godine. Klub ističe da je svaki uslov neophodan za normalnu integraciju Nemanje Matića i njegovog okruženja ispunjen sa najvećom transparentnošću. Ren se uvek trudio da svojim igračima, strancima posebno, obezbedio najbolje moguće uslove da pokažu svoje najbolje na terenu. Ren sada čeka da čuje fudbalerovo objašnjenje i odlučan je da preduzme sve neophodne mere kako bi zaštitio svoje interese - istakli su čelnici kluba.

Sada sa bura nastavila, ali kada je Srbin uspeo da objasni o čemu se radi možda će se pronaći i rešenje za ovaj problem.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track