KAKVO POMRAČENJE! Fudbaler saigraču UKRAO AUTO, pa jurcao dok je bežao od policije, kada su ga uhvatili sve je postalo JOŠ GORE!
Foto: EPA/Giuseppe Lami, Drustvene Mreže

KAO NA FILMU

KAKVO POMRAČENJE! Fudbaler saigraču UKRAO AUTO, pa jurcao dok je bežao od policije, kada su ga uhvatili sve je postalo JOŠ GORE!

Fudbal -

Neverovatna priča, kao sa filma, dolazi nam iz Italije, gde je fudbalski klub Sudtirol, ekipa iz Serije B, došao u situaciju da otpusti igrača.

Amni Mutasim (19) napravio je nezapamćeni skandal, ukrao je automobil svom saigraču i ušao u poteru sa policijom.

Mladi Italijan je, iz nekog razloga, odlučio da ukrade vozilo jednog od igrača sa kojim je delio svlačionicu. A, kada ga je policija pronašla, smatrao je da je pametno da odbije da se preda i da krene u beg.

Brzinom od preko 100 kilometara na sat je vozio Bocenom, gradićem na samom severu države.

Na kraju potere, nalik na filmskim, ispostavilo se da Mutasim uopšte nema vozačku dozvolu.

Zbog cele situacije u Sudtirolu nisu razmišljali, fudbaler je odmah dobio otkaz, a tek ga čeka problem sa policijom i zakonom. Međutim, prema podacima sa sajta "Transfermarkt", specijalizovanog za transfere, samo dan nakon otkaza, ofanzivni fudbaler je potpisao ugovor sa nemačkim petoligašem, Vilingenom.

Mutasim pored italijanskog ima i marokanski pasoš, prošao je omladinsku školu Frajburga, a u mladi tim Sudtirola je stigao u julu 2023. godine.

Ove sezone je igrao na dve utakmice za prvi tim, a uglavnom je bio deo mladog tima.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track