RODIĆ GOLOM PROSLAVIO REDAK JUBILEJ: Levi bek Zvezde na IDEALAN način obeležio 300. nastup u crveno-belom dresu
Foto: Fk. Crvena zvezda

superliga srbije

RODIĆ GOLOM PROSLAVIO REDAK JUBILEJ: Levi bek Zvezde na IDEALAN način obeležio 300. nastup u crveno-belom dresu

Fudbal -

Milan Rodić je na utakmici protiv Voždovca u okviru 20. kola Superlige Srbije zabeležio jubilarni 300. nastup u crveno-belom dresu.

Time se pouzdani levi bek na još jedan način upisao zlatnim slovima u bogatu istoriju Crvene zvezde, a simboličan dres sa brojem 300, uručio mu je sportski direktor kluba - Mitar Mrkela.

Da sve bude lepše po njega, Rodić je jubilej obeležio golom. On je potsigao vodeći pogodak za Zvezdu u 9. minutu.

Rodić je debitovao za Crvenu zvezdu 17. jula 2017. godine u pobedi naše ekipe nad Spartom iz Praga rezultatom 2:0 u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Od tada momak rođen u Drvaru je bio nezamenljiv šraf Zvezdine ekipe. Svi navijači sigurno pamte utakmicu protiv Jang Bojsa, kada je upravo snažni bek učestvovao u akciji koju je u gol pretvorio Aleksa Vukanović i tako drugi put uzastopno odveo naš tim u Ligu šampiona.

U crveno-belom dresu je do sada postigao 13 pogodaka, a uz to uspeo je i da osvoji šest titula prvaka države, kao i tri Kupa Srbije. Takođe, tri puta je nastupao u Ligi šampiona, dok je u četiri navrata igrao u Ligi Evrope, gde je tri puta uspeo da sa klubom izbori nokaut fazu ovog takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track