ONA JE SUPRUGA FUDBALERA ARSENALA I ŠAMPIONKA U MEŠANJU ZADNJICOM: Lepa Klaudija je zaludela Engleze svojim tverkovanjem!
Foto: Printskrin/Instagram

opasnica

ONA JE SUPRUGA FUDBALERA ARSENALA I ŠAMPIONKA U MEŠANJU ZADNJICOM: Lepa Klaudija je zaludela Engleze svojim tverkovanjem!

Fudbal -

Fudbaler iz Poljske Jakub Kivior nenadano se našao u centru pažnje engleske javnosti. Ne toliko zbog svojih igara u redovima Arsenala, već zbog umeća svoje supruge Klaudije.

Klaudija Kivior
foto: Printskrin/Instagram

Naime, Klaudija Kovalčik Kivior (30), koja je profesionalna plesačica već više od decenije, prvakinja je Poljske u tverkovanju. U svetu modernog plesa poznata je pod umetničkim imenom Crvenokosa Klaudija.

I nije samo ostavila traga u svojoj zemlji, stigla je i do polufinala na Evropskom prvenstvu 2018, dok je godinu dana ranije ponela titulu "Kraljica tverkinga" na takmičenju u Nemačkoj.

Klaudija trenutno vredno trenira i sa svojom plesnom grupom sprema se za Prvenstvo Poljske u tverkovanju, koje će biti održano tokom vikenda. Plesačica je takođe vlasnica linije odeće pod nazivom "Red Headed Shop" koja prodaje ženski donji veš širom sveta.

Jakub Kivior ponosan je na svoju suprugu, koja je starija od njega šest godina. Oboje na društvenim mrežama pokazuju fotografije sa obilazaka egzotičnih destinacija širom sveta.

Jakub Kivior (24) stigao je u Arsenal pre godinu dana, kada ga je engleski klub otkupio od Specije za 19.500.000 evra. Ove sezone izborio se za poverenje trenera Mikaela Artete, pa je u svim takmičenjima za Arsenal upisao 21 utakmicu, dok je na terenu proveo 1.027 minuta.

Jakub Kivior
foto: Nigel Keene / imago sportfotodienst / Profimedia

Tokom pregovora sa Arsenalom, interes za Jakuba Kiviora pokazali su italijanski klubovi Milan i Juventus. Međutim, platežno moćniji Englezi uspeli su da privole Poljaka i dobiju njegov potpis.

A, kako i ne bi, kada je dobio godišnju platu od 3.500.000 evra i to za ugovor na šest godina, što znači da će samo od Arsenala dobiti 21.000.000 evra.

Klaudija Kovalčik Kivior uspešna je i na društvenim mrežama, gde je prati skoro 80.000 ljudi.

Prelaskom u London sa suprugom Poljakinja je proširila svoje digitalno prisustvo radeći na plesnoj karijeri u Velikoj Britaniji. Klaudiju nazivaju „kraljicom tverkinga” u britanskim medijima, baš zbog osvojene titule u Nemačkoj 2017. godine.

Srećni par uspeo je u Engleskoj, a u brak su stupili 12. juna 2023. godine. Oboje su nebrojen puta u javnosti istakli da im se sviđa život u Londonu i da je dolazak u prestonicu Velike Britanije bila najbolja odluka koju su zajedno doneli.

Tverkovanje, ili kako bi to naš narod rekao, umeće mešanja zadnjicom, osnova je većine njenih fotografija i videa koje kači na profil i koji su izuzetno komentarisani.

Kurir sport/Sportsmanor

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track