JUNAJTED PORAŽEN - TEN HAG PORUČUJE: Pokazali smo karakter, idemo u dobrom pravcu
Foto: AP Photo/Dave Thompson

PREMIJER LIGA

JUNAJTED PORAŽEN - TEN HAG PORUČUJE: Pokazali smo karakter, idemo u dobrom pravcu

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag rekao je da njegova ekipa ide u dobrom pravcu i da treba gledati širu sliku, koja, kako je naveo, dobro izgleda, posle poraza u utakmici od Fulama u Premijer ligi.

"Morate da vidite širu sliku, a ona je veoma dobra. Bili smo veoma dobri u poslednje vreme. Trebalo je da dobijemo ovu utakmicu jer je tim pokazao odličan karakter. Sporo smo počeli u oba poluvremena, a izlazak Kazemira zbog povrede bio je veliki gubitak", rekao je Ten Hag, preneo je Skaj.

Junajted je izgubio danas na svom terenu od Fulama 1:2, u utakmici 26. kola Premijer lige, a gol za pobedu postigao je Aleks Ivobi u sedmom minutu sudijske nadoknade.

"Gol je bio mogao da bude izbegnut, ali smo se borili u nastavku utakmice, tako da moram da odam priznanje timu što je pokazao veliki karakter. Pustili smo ih da nas pobede", dodao je trener Junajteda.

To je bio osmi poraz Junajteda na domaćem terenu ove sezone u svim takmičenjima.

Ten Hagova ekipa je billa oslabljena danas jer je Rasmus Hojlund povređen pa nije igrao, a na startu drugog poluvremena Kazemeiro je morao da napusti teren zbog povrede. Od ranije su povređeni Lisandro Martinez, Luk Šo i Mejson Maunt.

"Moramo da pokrivamo mnoge pozicije. Kada se oporave povređeni igrači onda ćemo biti uravnoteženiji. ;Moramo i da pojačamo tim u prelaznom roku. Mnogi dobri igrači dolaze sa zaista velikim potencijalom. ;Definitivno smo na pravom putu. Кada imamo igrače na raspolaganju, imamo veoma dobar tim", rekao je Holanđanin.

Mladi krilni igrač Omari Forson započeo je danas prvi put utakmicu u Premijer ligi, a igrao je na poziciji na kojoj se inače nalazi Antoni, koji je ostao na klupi.

Mančester junajted je šesti na tabeli sa 44 boda, a u sredu ga očekuje duel sa Notingem Forestom u osmini finala FA kupa.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track