HRVATSKA BRUJI O SNIMKU IZ VAR SOBE! Veliki SKANDAL na pomolu: Sudija se ŽESTOKIM PSOVKAMA obratio kolegi koji nije svirao faul!
Foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

haos u najavi

HRVATSKA BRUJI O SNIMKU IZ VAR SOBE! Veliki SKANDAL na pomolu: Sudija se ŽESTOKIM PSOVKAMA obratio kolegi koji nije svirao faul!

Fudbal -

Puno prašine diglo se zbog pojedinih sudijskih odluka na utakmici Hrvatske nogometne lige u kojoj su Varaždin i Hajduk Split odigrali 1:1, a sada je isplivao i snimak iz VAR sobe zbog kog može doći do velikog skandala.

Prvo se pojavio snimak komunikacije VAR sudija sa arbitrima na terenu oko poništenog gola Hajduka za vođstvo, ali je pravi haos nastao nešto kasnije.

Tada je isplivao audio snimak komunikacije jednog od arbitra sa terena sa kolegom iz VAR sobe. Na početku akcije koju je golom krunisao Leon Belcar došlo je do duela Marka Livaje i Luke Jelenića koji su se međusobno vukli za dresove, ali faula nije bilo.

Sudija sa terena je zagrmeo na kolege iz VAR sobe:

- Vuče ga, vuče ga. Faul, faul! Fran, Fran… Pa je..te - rekao je on, pa nastavio sa žestokim psovkama:

- Odi u ku..c! Vuče ga. Zoveš ga za ovo, moraš da ga zoveš! Odite u ku..c svi zajedno!

Kako će se sve ovo završiti ostaje da se vidi u danima koji su pred nama, ali jedno je sigurno - ova situacija uticala je na borbu za titulu, te je Hajduk trenutno drugi na tabeli sa 49 bodova, jednim manje od Rijeke i sa dva više, ali i utakmicom više od Dinama.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track