DRAMA ARGENTINCA KOJI JE OSVOJIO MUNDIJAL! Razvodi se od supruge, a ona ga UCENJUJE: Ostaće bez MEDALJE sa SP ako ne uradi JEDNO!
Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

nije mu lako

DRAMA ARGENTINCA KOJI JE OSVOJIO MUNDIJAL! Razvodi se od supruge, a ona ga UCENJUJE: Ostaće bez MEDALJE sa SP ako ne uradi JEDNO!

Fudbal -

Argentinski fudbaler, Ezekijel Palasios, razvodi se od supruge Džesike Frijas i proživljava pravu dramu. Ona je istakla kako će prodati mnoge Palasiosove vredne stvari među kojima se nalazi i medalja sa Mundijala u Kataru, ako on ne uradi jedno.

Džesika traži da igrač plati njenu hipoteku za stan u kom živi ukoliko želi da vidi svoje stvari ponovo.

- Ezekijel mi je rekao da neće da plati ono što duguje jer nije znao da li će moći da zadrži stan ili ne. Tražim samo da potpiše razvod i da mi da ono što mi je dužan za stvari koje smo zajedno radili - rekla je ona, pa dodala:

- Prodaću sve na aukciji da platim imovinu ako budem morala. Imam neke majice koje mi je Ezekijel dao i ima još nekih veoma vrednih stvari kao što je medalja njegovog pobednika Svetskog kupa. Prodala bih najvažnije stvari koje ima kao fudbaler da izmirim dug jer mi treba krov nad glavom. Pokušavam da radim, ali sam bila sa njim pet godina.

Pre ovog poteza Džesika je pokazala koliko ozbiljne namere ima kada je prodala dres Argentine koji je Ezekijel potpisao.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track