NITI SMO MI "VANZEMALJCI", NITI ONI IMAJU SREĆE! Uroš Spajić pohvalio crno-bele: Partizanu niko nije poklonio prvo mesto!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

superliga srbije

NITI SMO MI "VANZEMALJCI", NITI ONI IMAJU SREĆE! Uroš Spajić pohvalio crno-bele: Partizanu niko nije poklonio prvo mesto!

Fudbal -

Nije puno ostalo do prvog okršaja fudbalera Crvene zvezde i Partizana ove godine. Večiti derbi zakazan je za deveti mart, a defanzivac crveno-belih Uroš Spajić govorio je o kvalitetu oba tima.

- Neumesno bi bilo da se bilo šta drugačije komentariše. Naravno da crno-beli imaju kvalitet i to potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Pobeđuju, prvi su na tabeli, pobedili su i nas u derbiju. Niko im nije poklonio prvo mesto. Na nama je da pobedimo sve naredne utakmice da bismo bili prvi. Očekuje nas uzbudljiva trka, oni naravno imaju istu želju. Neumesno je da se priča da smo mi "vanzemaljci", a da oni imaju sreće - rekao je Spajić za "Sportski žurnal", pa se dotakao i nekadašnjeg trenera Baraka Bahara:

- Bahar se, jednostavno, nije uklopio. Rad sa Milojevićem daje rezultate od starta. Vratili smo dobru atmosferu u svlačionicu i u ekipu. Konačno izgledamo kao tim, a to se odražava na rezultate. S obzirom na to da imamo težak raspored utisci su odlični. Ostvarili smo maksimalan učinak, nemamo pravo na kiks, imajući u vidu da smo drugi. Pripremamo utakmicu po utakmicu, a prethodne tri su već arhivirane. Više ne razmišljamo o njima, kada god se pobeđuje.

Uroš Spajić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Govorio je potom i o narednom protivniku TSC-u.

- TSC je ekipa koja je dosta napredovala. U kontinuitetu igra veoma dobro, ima specifičan sistem igre. Očekuje nas jako teška utakmica. Kao i uvek idemo na pobedu i pružićemo maksimum kako bismo do nje stigli. U ovom trenutku ne razmišljamo o derbiju, s obzirom na činjenicu da svakog vikenda igramo utakmice i imamo dovoljno vremena za pripremu sledećeg meča. Trenutno je TSC u fokusu, idemo korak po korak - zaključio je Uroš Spajić.

Kurir sport / Sportski žurnal / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track