ČARAPANSKI OPTIMIZAM PRED GOSTOVANJE NA BANOVOM BRDU: Napredak želi da iznenadi Čukarički
Foto: Ž. M.

prvi meč ovog kola super lige

ČARAPANSKI OPTIMIZAM PRED GOSTOVANJE NA BANOVOM BRDU: Napredak želi da iznenadi Čukarički

Fudbal -

Napredak gostuje ekipi Čukaričkog (petak 18.30) na Banovom Brdu, a posle dve uzastopne pobede i ne krije optimizam i veru da će ući u plej-of.

- Idemo u goste jakom domaćinu u dobrom raspoloženju i sa mnogo više samopouzdanja. Znamo ko je Čukarički, dugi niz godina među tri-četiri najbolje ekipe u Srbiji. Zaista sjajan roster igrača, sa izuzetnim pojedincima. Neugodan domaćin, pa igrati na Brdu, ne samo nama već i ostalima je jako teško i zahtevno. Ja, ipak čvrsto verujem u svoje igrače, njihovu energiju, mentalni sklop, karakter i znanje, kao i u ono što radimo. Uveren sam da će sutra izaći na teren sa željom da se predstave u najboljem svetlu, bez obzira što u ekipi neće biti Zličića i Jovana Marinkovića, koji su pod suspenzijom zbog kartona, kao i povređenih Đekovića i Sadikovića, kojima se pridružio i Laban. Tražićemo najbolja moguća rešenja, ali od svog načina igre nećemo odustajati, izjavio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Nebojša Bastajić se, posle duže pauze zbog povrede i operacije ruke vratio na teren i golom nagovestio da se vraća u pravu formu.

- Želim i ovom prilikom da se zahvalim Klubu, doktorima iz Kluba, ljudima iz beogradskog Kliničkog centra i Ribarske Banje, koji su mi pomogli u teškom periodu iza mene. Dobri rezultati, na kraju i gol koji sam postigao, mi mnogo znače i idemo u Beograd u dobrom raspoloženju, jer osećamo euforiju u gradu, među navijačima i želimo ovaj momenat da produžimo. Čukarički, naravno, dobra ekipa, ali ako mi budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da rezultat neće izostati, optimističan je pouzdani ofanzivac Čarapana.

Kurir sport / Ž. Milenković

Bonus video:

00:14

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track