"BORBA ĆE BITI DUGOTRAJNA, UČINIĆU SVE ŠTO JE U MOJOJ MOĆI..." Fudbaler Valensije se oglasio posle HOROR POVREDE koju je doživeo!
Foto: Jose Torres/Photo Players Images / imago sportfotodienst / Profimedia

ne gubi nadu

"BORBA ĆE BITI DUGOTRAJNA, UČINIĆU SVE ŠTO JE U MOJOJ MOĆI..." Fudbaler Valensije se oglasio posle HOROR POVREDE koju je doživeo!

Fudbal -

Utakmicu Reala i Valensije koja je završena 2:2, pored poništenog gola Džuda Belingema, obeležila je i horor povreda Muktara Dijakabija koji se oglasio i istakao da ne gubi nadu da će se vratiti na teren.

Na Dijakabija je naleteo Aurelijan Čuameni i leđima mu pao na nogu i odmah se videlo da će posledice biti katastrofalne.

- Želim da se zahvalim svima na brojnim porukama podrške koje sam primio nakon meča protiv Reala, to me dira i daje mi snagu tokom ovog iskušenja. Posebno bih želeo da zahvalim mom klubu, kao i svim medicinskim radnicima koji su me vrlo brzo i ljubazno zbrinuli u bolnici. Povrede se nažalost deo igre i sporta na visokom nivou. Borba će biti dugotrajna, ali ja sam spreman za to i učiniću sve što je u mojoj moći da se što pre vratim na teren i još jači. Vidimo se uskoro - istakao je Dijakabi kom je stradalo koleno i sada ga čeka pauza najmanje do kraja 2024. godine.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track