JEDNA OD NAJLEPŠIH TENISERKI PLANETE ODUŠEVLJENA DERBIJEM! Prelepa Andrea Marakanu napustila puna utisaka: Uživala sam u svemu!
Foto: Printscreen / Instagram / iamprisacariuandreea

imala šta da vidi

JEDNA OD NAJLEPŠIH TENISERKI PLANETE ODUŠEVLJENA DERBIJEM! Prelepa Andrea Marakanu napustila puna utisaka: Uživala sam u svemu!

Fudbal -

Crvena zvezda i Partizan odigrali su 172. večiti derbi na Marakani i meč je završen bez pobednika (2:2). Viđena su četiri gola, preokreti, crveni karton i mnogo toga. Na terenu je "prštalo", a zanimljivo je bilo i na tribinama. Tamo je bila i zgodna rumunska teniserka Andrea Priskariju.

Došla je baš sa tom namerom, da gleda okršaj dva najveća srpska kluba i po njenim komentarima i reakcijama na društvenim mrežama nije se pokajala. Tokom meča se oglašavala. "Ova utakmica je luda, najbolja fudbalska atmosfera kojoj sam prisustvovala u svom životu. Ludi navijači sa obe strane. Volim ih mnogo. Beograde, imaš moje srce zauvek", napisala je ona.

1 / 6 Foto: Printscreen / Instagram / iamprisacariuandreea

Priznala je i da još nije odlučila za koga navija, kao i da je bila u delu gde su navijači Zvezde. "Želim da se izvinim unapred, jer ću sigurno nekoga da naljutim. Slikala sam se u opremi Zvezde, karte su mi za taj sektor. Imam dosta navijača Partizana na društvenim mrežama i moram da kažem da se 'lomim' između njih. Zašto? Zato što je ovo moj prvi derbi i moram da naučim dosta o rivalstvu. Imajte milosti, bez mržnje. Užvala sam u svemu, jedan tim je imao mnogo prilika, drugi je imao solidnu odbranu", poručila je Andrea.

Kačila je fotografije i snimke sa utakmice, pa ostaje da se vidi da li će doći i na naredni derbi...

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

02:14

Šerif posle večitog derbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track