CRNO-BELA PORODICA DOBIJA POJAČANJE! Osniva se Klub navijača i prijatelja Partizana u Rijeci!
Foto: FK Partizan

zanimljive vesti

CRNO-BELA PORODICA DOBIJA POJAČANJE! Osniva se Klub navijača i prijatelja Partizana u Rijeci!

Fudbal -

Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvaničan Klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri kluba iz cele Istre.

To je dogovor koji je postignut na sastanku koji je inicirao bivši fudbaler Partizana, Refika Kozića, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član UO Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić i legende kluba Rade Zapad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

1 / 4 Foto: FK Partizan

U prijatnom razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama Partizana bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline.

Takođe, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija Partizana na Istarskoj rivijeri.

Goste je pozdravio i sportski direktor Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj značajan susret.

Kurir sport / FK Partizan​​​​​​

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track