NA TERENU JE BILA ZVEZDINA BUDUĆNOST! Milojević: Nije mi se svideo nonšalatan stav u ofanzivi!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

NA TERENU JE BILA ZVEZDINA BUDUĆNOST! Milojević: Nije mi se svideo nonšalatan stav u ofanzivi!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle pobede nad IMT-om da je njegova ekipa dobro otvorila utakmicu, ali da mu se nije svideo "nonšalatan" stav njegovih igrača u ofanzivi.

"Dobro smo otvorili utakmicu i rano postigli gol. Imali smo još par šansi u drugom poluvremenu, ali su nam u tim momentima bila potrebna bolja rešenja. Nije mi se svideo nonšalantan stav u ofanzivnoj trećini, jer smo lako gubili loptu i stajali daleko od igrača", izjavio je Milojević, a preneo klub.

Zvezda je pobedila na svom terenu IMT sa 2:0, u meču 28. kola Super lige Srbije.

"IMT je bio dobar u tranziciji, dozvolili smo im to, što mi se svakako nije svidelo. Imamo mlade igrače koji treba da shvate šta disciplina zahteva kao i odnos u igri. Sve u svemu sam zadovoljan. Što se tiče drugog poluvremena postigli smo drugi gol i svakako je bilo malo lakše", dodao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli sa 71 bodom, četiri više od Partizana.

"Imali smo par nekih momenata, na koje moramo da obratimo pažnju. Pobedi se ne gleda u zube, važna su tri boda. Čestitam ekipi IMT, mlad su i izuzetno dobar tim, hitri, brzi. Znaju šta hoće na teren", rekao je on.

U narednom kolu Zvezda će u Surdulici gostovati Radniku.

estitam mojim igračima na nova tri boda i zahvaljujem se divnim navijačima koji su došli danas, bez obzira što je radni dan, došli su da nas podrže i budu sa nama, od srca im čestitam", istakao je Milojević.

Zadovoljan je Milojević i zbog činjenice da se mladi Jovan Šljivić upisao u listu strelaca.

- Danas ste na terenu mogli da vidite mnogo mladih igrača, oni su budućnost Zvezde. Naš zadatak je da pronađemo vreme i prostor za njih. Zadovoljan sam, jako je lepo kada mlad igrač postigne gol – zaključio je Vladan Milojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track