STEFAN STANKOVIĆ JE BIO NAJVEĆI TALENAT ZA FUDBAL, ALI... Evo šta je Deki rekao za naslednika, zbog čega nije nastavio da trenera!
Foto: Printskrin/Instagram

porodica

STEFAN STANKOVIĆ JE BIO NAJVEĆI TALENAT ZA FUDBAL, ALI... Evo šta je Deki rekao za naslednika, zbog čega nije nastavio da trenera!

Fudbal -

Vest da je Stefan Stanković, sin Dejana Stankovića završio u bolnici, izazvala je dosta brige kod svih... Još uvek nisu poznati razlozi za to, a u posebnoj vesti čitajte oglašavanje legendarnog asa na tu temu.

Inače, Dejan Stanković je nedavno dao intervju Kuriru gde je pričao o trojici svojih nalsendika. Dvojica su nastavili njegovim stopama, a onaj najstariji krenuo je nekim drugim putem.

Filip Stanković i Aleksandar Stanković vezani su profesionalnim ugovorima za Inter, što govori o njihovom kvalitetu. Stefan Stanković, Dekijev prvenac bio je najperpsketivniji od braće, Bogom dan talenat što bi se reklo, ali...

Fudbal, Dejan Stanković, Reprezentacija Srbije, Sinovi, Filip Stanković, Stefan Stanković
foto: Saša Pavlić

- Uh... Stefi je bio u godinama kada je pritisak prezimena počeo da mu smeta. Istina je, bio je perspektivan. Leva noga, talenat, visina, aerobni kapaciteti... Mogao je da trči kao i ja. Da ne staje tokom čitave utakmice. Ali, jednostavno nije izdržao pritisak. I ja sam poštovao njegovu odluku, jer mi je rekao da ide na trening i da nije srećan. A, kad je tako... Nije to bila laka odluka. Ima Stefi svoj put i svoje planove u životu. Završio je školu, u Milanu je, radi nešto drugo - bio je iskren Dejan Stanković.

Kurir sport / A. Radonić

Bonus video:

00:10

Gol Čukaričkog iz kornera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track