ZVEZDA PLAĆA 2.000.000 EVRA ZA BISERA SRPSKOG FUDBALA: Senzacionalan transfer na pomolu - ponuda je na stolu!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

vizija

ZVEZDA PLAĆA 2.000.000 EVRA ZA BISERA SRPSKOG FUDBALA: Senzacionalan transfer na pomolu - ponuda je na stolu!

Fudbal -

FK Crvena zvezda ojačače igrački kadar za narednu sezonu, a na Marakanu bi trebalo da stignu pored stranaca i dvojica igrača iz Superlige.

Igor Miladinović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Kako Kurir saznaje, skauting tim Crvene zvezde pratio je Igora Miladinovića tokom cele sezone. Na sastanku čelnika kluba mladi ofanzivac Čukaričkog dobio je najviše ocene. Uprava crveno-belih kontaktirala je čelnike kluba sa Banovog brda i obavestila ih da je spremna da za Igora Miladinovića plati 2.000.000 evra.

Sada je sve na rukovodstvu Čukaričkog. Nije tajna da Brđani imaju odličan protik u Ameriku i da su tamo prodali nekoliko igrača za ozbiljan novac. Pitanje je samo da li će Igor Miladinović nastaviti tim putem, ili će otići u Crvenu zvezdu.

Igor Miladinović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Da podsetimo, Crvena zvezda je zimus platila istu sumu novca Mladosti iz Lučana za Uroša Sremčevića.

Igor Miladinović ima 20 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Ugovor sa Čukaričkim ističe mu u zimu 2024. godine, za šest meseci. Prošao je celokupnu omladinsku školu kluba sa Banovog brda.

Ove sezone Igor Miladinović odigrao je 42 utakmice za Čukarički, u svim takmičenjima. Počev od Superlige, preko kupa do grupne faze Lige konferencije. Dao je 12 golova i imao četiri asistencije, a na terenu je proveo 3.051 minut.

Kurir sport

01:05

Delije, finale kupa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track