Vermezović: Nadam se uspehu protiv Rubina

Pred Rubin

Vermezović: Nadam se uspehu protiv Rubina

Fudbal -
Znam da će Rubin ući u meč malo slabije i to će biti naša prednost, rekao je trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović nada se dobrom rezultatu svog tima u Kazanju, gde u drugom kolu Lige Evrope igra sa Rubinom.

Na konferenciji za medije u Kazanju Vermezović je kao glavno oružje partizana naveo nepredvidivost i istakao kompaktnost kao osnovni faktor Rubinove dobre igre.

“Izuzetna je čast što sam ovde. Došli smo u goste klubu izuzetne tradicije. Znamo da utakmica neće biti laka, znamo sa čim se susrećem, ali nećemo ući u utakmicu da bi je završili poraženi. Partizan je klub bogate tradicije, učesnik Lige šampiona i sigurno ćemo imati šta da pokažemo sutra na ovom stadionu”.

Vladimir Vermezović je svestan da je Rubin snažan rival, ali je optimista.

“Svesni smo snage protivnika, ali imamo svoje adute i spremni smo da pokažemo da poslednji rezultati u našoj ligi nisu slučajnost. Naša ekipa je veoma mlada i to može da bude naša prednost. Znam da će Rubin ući u meč malo slabije i to će biti naša prednost”.

Problem za Partizan je izostanak Nemanje Tomića, koji je zbog povrede ostao u Beogradu.

Nemanja Tomić je povređen, već neko vreme ima problem sa leđima. Momci koji su igrali su pokazali da mogu da ga zamnee, Ja sam više puta rekao da nije važno sa koliko napadača počinjemo utakmicu, važno je sa koliko igrača završavamo akcije. Imamo dovoljno ofanzivnih veznih igrača”.

Trener tatarskog kluba Kurban Berdijev rekao je mnogo lepih reči o Partizanu.

„Drago mi je da je kolega imao lepe reči za naše mlade igrače. Svakakao da i ja ima dosta toga da kkažem o igračima Rubina, ima tu dosta odličnih fudbalera, iskusnih internacionalaca, biće zanimljivo videti kako će se naša mladost boriti sa tim. Na mene su najbolji utisak ostavili Jeremenko i Boketi, video sam da su opasni iz drugog plana“.

Na poslednjim utakmicama Partizan je potigao 5, pa 4, a zatim tri gola.

„Evropske utakmice su nešto drugo. ne opterećujemo se rezultatima iz prošlosti. ali neznam da li to znači da ćemo sutra dati dva gola. Svakako očekujem povoljan rezultat za nas“ Rubin ima odličnu zadnju liniju i defanzivne vezne.

„Svakako da su jaki na sredini, da imaju vrlo dobre igračemislim da Jeremenko može da igra u bilo kom evropskom klubu. Rjazancev je odličan igračali je najveći njihov kvalitet kompaktna ekipa. Pokušaćemo da im se suprotstavimo našim najjačim oružjem, to je naša nepredvidivost. Naravno da imam plan, ali ga neću reći sad. Videćete ga sutra“.

Klima u Kazanju odgovara crno-belima.

„Ovo su dobri uslovi za igru. Mislim da ćemo se dobro naspavati, pa ćemo videti sutra“, zaključio je Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track