Belgijanci izmenili tim za Srbiju

Kvalifikacije za SP

Belgijanci izmenili tim za Srbiju

Fudbal -
Vilmots je napravio promenu i vratio veznog igrača Tventea Nasera Čadila, kao i napadača Genka Jelea Fosena

Selektor belgijske fudbalske reprezentacije Mark Vilmots objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo sa Srbijom i Škotskom.

U odnosu na mečeve sa Velsom (2:0) i Hrvatskom (1:1) Vilmots je napravio promenu i vratio veznog igrača Tventea Nasera Čadila, kao i napadača Genka Jelea Fosena. Iz tima su izostavljeni defanzivac Liježa Sebastijen Pokonjoli i vezni igrač Briža Žonatan Blondel.

Na spisku Vilmotsa su golmani: Tibo Kurtoa (Atletiko Madrid), Simon Minjole (Sanderlend) i Žan-Fransoa Žile (Torino), defanzivci: Tobi Alderveireld (Ajaks), Vensan Kompani (Mančester Siti), Nikola Lomberts (Zenit), Danijel van Bujten (Bajern Minhen), Jan Vertongen (Totenhem), Tomas Vermalen (Arsenal), Gijom Žile (Anderleht) i Loren Ciman (Standard), vezni igrači: Eden Azar (Čelsi), Dris Mertens (PSV), Timi Simons (Nirnberg), Maruan Felaini (Everton), Stiven Defur (Porto), Aksel Vitsel (Zenit), Musa Dembele (Totenhem) i Kevin De Brujn (Verder Bremen) i napadači: Romelu Lukaku (VBA), Kristijan Benteke (Aston Vila), Jele Fosen (Rasing Genk), Kevin Miralas (Everton) i Naser Čadli (Tvente). Belgija je na drugom mestu grupe A, iza Srbije sa istim brojem bodova - četiri. Toliko ima i trećeplasirana Hrvatska. Belgijanci će narednog petka igrati sa Srbijom u Beogradu, a četiri dana kasnije sa Škotskom u Briselu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track