Vermezović: Samo pobeda

Partizan pred Javor

Vermezović: Samo pobeda

Fudbal -
Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji, rekao je trener Partizana

Partizan u utakmici osmog kola fudbalske Jelen Superlige dočekuje ivanjički Javor na svom stadionu, a trener Vladimir Vermezović kaže da je njegov tim spreman za meč."Vrlo važna utakmica za nas pošto dolazi uoči dvonedeljne pauze. Svakako je Javor nezgodan protivnik, pre par dana su izgubili od Crvene zvezde i videćemo sa kakvom će psihologijom ući u utakmicu sa nama", rekao je trener Partizana.Vermezović je istakao da nema povređenih igrača i da želi da derbi dočeka u vrhu tabele.

"Mi smo spremni za ovu utakmicu, nemamo povređenih igrača posle evropske utakmice i siguran sam da će se igrači vrlo brzo prebaciti na domaći kolosek jer nemaju nijednog razloga da budu nezadovoljni. Odigrali smo dobru utakmicu u Kazanju, stekli neophodno iskustvo i nadam se da sa takvom psihologijom ulazimo u utakmicu sa Javorom. Želimo da ostanemo u vrhu tabele i da sa tom minimalnom prednošću Zvezde dočekamo derbi i u direktnom duelu vidimo ko je bolji."

Fudbalski klub Partizan će prihod od prodatih ulaznica za meč sa Javorom uplatiti kao pomoć narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track