Krunić: Maksimalno oprezno protiv Radničkog

Super liga

Krunić: Maksimalno oprezno protiv Radničkog

Fudbal -
Znamo da je Radnički ozbiljna ekipa s dobrim pojedincima i utakmica s njima će nam pokazati gde smo sada, rekao je trener Jagodine

JAGODINA - Trener Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da njegovi fudbaleri moraju da budu maksimalno oprezni protiv Radničkog 1923 u 10. kolu Super lige, jer samo tako mogu da dođu do pozitivnog rezultata.

"Radnički posle prve pobede u prvenstvu dolazi motivisan. Biće teška utakmica, čvrsta i tvrda, i maksimalno ćemo ih oprezno dočekati. Od igrača tražim da daju sve od sebe, da maksimalno profesionalno, odgovorno i disciplinovano uđu u utakmicu", rekao je Krunić novinarima u Jagodini.

On je za trenera Kragujevčana Dejana Đurđevića rekao da je jedan od najboljih srpskih stručnjaka."Mislim da je Dejan Đurđević jedan od najboljih srpskih trenera. Dobro se poznajemo. Znamo da je Radnički ozbiljna ekipa s dobrim pojedincima i utakmica s njima će nam pokazati gde smo sada", kazao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Nikola Valentić rekao je da se nada pobedi u utakmici s Radničkim. "U utakmicu ćemo ući maksimalno motivisani. Nadamo se povoljnom rezultatu, a povoljan rezultat za nas bio bi samo pobeda", rekao je Valentić.

Jagodina će dočekati Radnički u nedelju od 13.30.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track