Varga: Mitrović je kažnjen novčano zbog ponašanja

Sankcija

Varga: Mitrović je kažnjen novčano zbog ponašanja

Fudbal -
Mitrović je opsovao sudiju u četvrtak na utakmici Nefči-Partizan u Bakuu

BEOGRAD - Pomoćni trener fudbalera Partizana Zvonko Varga rekao je danas da je Aleksandar Mitrović novčano kažnjen zbog ponašanja na utakmici Lige Evropa protiv Nefčija.

"On je novčano kažnjen po pravilniku kluba zbog ponašanja na utakmici Lige Evropa i mi u klubu ne odobravamo takvo ponašanje" rekao je Varga novinarima na stadionu Partizana.

Varga je kazao da je Mitrović jedan od najbitnijih igrača Partizana i dodao da je dobro za njega što je pobednik i što poseduje drskost u igri.

"Mitrović je postao jedan od ključnih igrača Partizana u poslednjih godinu dana i snosi veliki pritisak, ali dobro je za njega što poseduje dozu drskosti i želju za pobedom, što doprinosi njegovom kvalitetu", ocenio je Varga.

Pomoćnik Vladimira Vermezovića rekao je da u klubu maksimalno žele da pomognu Mitrović da prevaziđe problem.

"Njemu svakako nije lako, ali mi u klubu dosta pričamo sa njim, a između ostalih sa Mitrovićem su razgovarali i Ljubiša Tumbaković i Vermezović kako bi mu pomogli da prevaziđe problem i da se reši te dečije bolesti. On je svestan odgovornosti i mi svi verujemo da će se popraviti situacija sa njim", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track