NAJGORI: Navijači Reala izostavili Mijatovića iz tima stranaca

Zaboravili gol za titulu u Ligi šampiona

NAJGORI: Navijači Reala izostavili Mijatovića iz tima stranaca

Fudbal -
Pristalice Reala su birale prvu postavu stranaca koji su bili ili su sada u klubu, a Mijatović je dobio samo 1,1 odsto glasova

Iako je Realu doneo titulu prvaka Evrope nekadašnji fudbaler Partizana,Valensije i Fiorentine i reprezenentativac Jugoslavije Predrag Mijatović nije po mišljenju navijača zaslužio mesto među jedanaestoricom najboljih stranaca, koji su nosili ili nose dres ekipe sa Santijago Bernabeua. Mijatović, koji je golom rešio finale Lige šampiona protiv Juventusa (1:0) 1998. godine, dobio je svega 1,1 posto glasova.

U ekipi nema ni nekadašnjeg fudbalera i trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog.

U anketi Marke, sprovedenoj odmah pošto je trener Reala Žoze Murinjo u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona na teren poslao tim, sa samo jednim Špancem u sastavu, od navijača je zahtevano da sastave tim od bivših i sadašnjih stranaca, i to na osnovu pozicija na kojoj su igrali.

Od aktuelnih prvotimaca ”kraljevskog kluba” u idealnih 11 našli su se samo Kristijano Ronaldo (27,9 % glasova) i mladi Francuz Rafael Varan (13,8 % glasova). Ubedljivo najviše poverenja dobio je nekadašnji nemački golman Bodo Ilgner sa čak 72,4 odsto glasova.

http://www.youtube.com/watch?v=ja-HRCJSvsc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track