SRPSKA VEZA: Marković strelac, Sulejmani asistent u pobedi Benfike

Debi

SRPSKA VEZA: Marković strelac, Sulejmani asistent u pobedi Benfike

Fudbal -
Bivši igrač partizuana postigao dva gola u pobedi nad Sionom 3:2

Posle Nemanje Matića i Miralema Sulejmanija i Lazar Marković je sjajno debitovao za novi klub.

Benfika je tokom priprema savladala Sion sa 3:2 u prijateljskom susretu, a Marković je bio dvostuki strelac. Marković je postigao drugi i treći gol, a prilikom prvog pogotka bivšem igraču Partizana nesebično je asistirao takođe nekadašnji pulen kluba iz Humske Miralem Sulejmani.

Marković je na poluvremenu ušao u igru umesto saigrača iz reprezentacije Filipa Đuričića, koji je pre nekoliko dana bio asistent u trijumfu od 6:1 protiv nižerazrednog švajcarskog tima Etoa, dok je na tom meču dvostruki strelac bio Sulejmani.

Benfika je povela preko Lime u finišu prvog dela, a samo 15 minuta po povratku sa odmora Marković je duplirao vođstvo, osam minuta kasnije i doneo

Portugalcima prednost od 3:0, kada je akcijom po sredini terena izigrao čuvare Siona i matirao golmana domaćih. Sion je do kraja uspeo da postigne dva pogotka, ali ne i da pokvari sjajan nastup fenomenalnog Markovića.

Nemanja Matić je igrao do 55. minuta, a tada je Sulejmani zamenio Gaitana. Na terenu se našao i Stefan Mitrović, koji je odigrao poslednih 20 minuta utakmice.

http://www.youtube.com/watch?v=5L1BOs3V3UM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track