MITROVIĆ: Voleo bih i da ostanem i da odem
Foto: Sasa Pavlic

Iskreno

MITROVIĆ: Voleo bih i da ostanem i da odem

Fudbal -
Biće kako Bog bude hteo, naglasio je Mitrović.

Fudbaler Partizana i mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da ne bi imao ništa protiv da ostane u Partizanu, ali ni da ode. "Voleo bih i da odem i da ostanem. Anderleht je veliki klub, igraće u Ligi šampiona, a za evropsku elitu boriću se i sa Partizanom. Voleo bih da pomognem klupskim drugovima u revanšu protiv Ludogoreca. Biće kako Bog bude hteo", naglasio je Aleksandar Mitrović.

Mladi napadač kaže da ne želi previše da priča na tu temu, dodajući da je primarni cilj finale Evropskog prvenstva u koje Srbija može da se plasira ako danas od 15.30 savlada Portugal , a da će se o transferu više znati po njegovom povratku u Beograd.

"Nisam mnogo informisan o svemu što se dešava. Znam da su predstavnici Anderlehta dolazili u Beograd i sastali se sa klupskim čelnicima. Fokusiran sam, pre svega, na igre u dresu sa državnim grbom i ne očekujem da se situacija reši pre mog povratka iz Litvanije. Nadam se da ćemo se plasirati u finale i da ću se vratiti u petak", rekao je Mitrović, a preneo "Sportski žurnal"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track