EVO ZAŠTO SU TRIBINE PRAZNE: Pogledajte tunel za Đurđevićev šut!
Foto: Printscreen

FSS, reaguj!

EVO ZAŠTO SU TRIBINE PRAZNE: Pogledajte tunel za Đurđevićev šut!

Fudbal -

Kod izjednačujućeg gola Partizana dvojica igrača u živom zidu Voždovca raširila noge, iz Zvezde ukazuju na taj detalj jer vide želju da se pomogne strelcu

Srpski fudbal ne može bez skandala! U četvrtfinalnom duelu Kupa Srbije, odigranom na krovu TC Stadion, Partizan je pobedio Voždovac sa 1:2 (1:0), ali je izjednačujućem golu Uroša Đurđevića u 80. minutu prethodila situacija koja zahteva hitnu istragu organa Fudbalskog saveza Srbije!Sporni momenat započeo je sa zviždukom sudije Dragana Čolovića, koji je pokazao na indirektan udarac zbog igre đonom odbrambenog igrača domaćih. U nameštenom živom zidu dvojica fudbalera Voždovca očekivali su šut rivala s previše raširenim nogama, što stvara dileme kod gledalaca i tera FSS da ispita slučaj, uz, možda, i asistenciju policije.

Tužne slike... Tribine na Voždovcu
Tužne slike... Tribine na Voždovcu

U nastavku akcije gol je postignut jer je lopta prošla kroz noge jednog od te dvojice, a posle meča sav bes „zmajeva“ zbog poraza bio je usmeren ka sudiji Čoloviću.Zanimljivo je da bi sporni trenutak ostao neprimećen i da bi se dalje diskusija vodila o opravdanosti dosuđenog indirektnog udarca, da redakciji Kurira nije sinoć iz Crvene zvezde dostavljena fotografija živog zida sa „grafičkim prikazom“ situacije.

Tu`ne slike... Tribine na Marakani
Tu`ne slike... Tribine na Marakani

Crveno-beli su na praznoj Marakani posle preokreta ubedljivo savladali lučansku Mladost, ali su gosti imali mnogo prigovora na račun suđenja Novaka Simovića.

Lučanci ljuti na sudijuELVIS PRISLI REŠIO UTAKMICUTrener Lučanaca Neško Milovanović uporedio je sudiju Novaka Simovića s pokojnom rokenrol zvezdom.- Dosta dugo sam na klupi razmišljao da li uopšte da dajem izjavu. Ili da ćutim, jer i ćutanje nešto govori. Mladost je krenula dobro, nije se branila, imala je vođstvo od 1:0, onda gol Zvezde na početku drugog poluvremena, u redu. A onda na scenu stupa Elvis Prisli i rešava utakmicu - rekao je Milovanović za TV Arena sport.

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track