KURIR OTKRIVA KO JE PLAVUŠA MEĐU FUDBALERIMA Seksi doktorka: Lepa Jasmina pojačala orlove!

Srbija ima Evu Karneiro

KURIR OTKRIVA KO JE PLAVUŠA MEĐU FUDBALERIMA Seksi doktorka: Lepa Jasmina pojačala orlove!

Fudbal -

Kurir otkriva ko je plavuša koju je Muslin poveo s fudbalerima u San Dijego, na meč reprezentacije s Amerikom

Fudbalska selekcija Srbije sastavljena od igrača iz Superlige otputovala je u Ameriku, gde će večeras od 22 sata u San Dijegu odigrati meč protiv domaće selekcije, a za ovu priliku medicinskom bloku „orlova“ priključeno je i jedno novo lice - i to kakvo.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Lepa doktorka Jasmina Stanisavljević diplomu medicinskog fakulteta u Beogradu dobila je krajem 2014. godine, a već ima zavidno iskustvo u radu s mlađim kategorijama, budući da je bila angažovana kao lekar u Omladinskoj školi Voždovca. Pored toga, u septembru prošle godine bila je deo kadetske reprezentacije Beograda, koja je putovala na turnir u Bratislavu. U seniorskoj konkurenciji je angažovana u FK Dedinje i FK Brodarac.

Ona je prva promovisala struku... Eva Karneiro
Ona je prva promovisala struku... Eva Karneiro

Inače, ekspedicija „orlova“ je do Amerike putovala preko Londona, odakle su imali vezu za Los Anđeles, a selektor Slavoljub Muslin veruje da će provera protiv domaćina biti vrlo uspešna:

- Ovo će biti značajno iskustvo za ove mlade igrače. To i radimo zbog srpskog fudbala, zbog naše lige i naših igrača, koji još nisu zakoračili na najviši stepenik. Obaveza nam je da brinemo ne samo o A timu, koji je prioritet, već i o budućnosti fudbala na ovim prostorima.

Konstantin Radulović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track