LETELE STOLICE I FLAŠE Tuča navijača na istočnoj tribini stadiona Zvezde, intervenisala Žandarmerija
Foto: Miloš Bjelinić

Haos na Marakani

LETELE STOLICE I FLAŠE Tuča navijača na istočnoj tribini stadiona Zvezde, intervenisala Žandarmerija

Fudbal -

U finišu prvog poluvremena 151. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana na istočnoj tribini stadiona Rajko Mitić došlo je do sukoba navijača dva kluba.

Letele su stolice i flaše, a uzvikavale su se uvrede... Žandarmerija je potom uletela među gledaoce i smirila situaciju na tom delu stadiona, ali su neredi tada nastali na severu. Meč nije prekidan, a utakmica je završena remijem, 1:1.

Foto: Miloš Bjelinić
Foto: Miloš Bjelinić

Podsećamo, na Vračaru je pre utakmice došlo do tuče nekoliko mladića, od kojih je jedan zadobio ubod nožem, rečeno je Tanjugu u MUP-u.Incident se dogodio u ulici Bore Stankovića u 16:25 sati, a ubodeni mladić prebačen je u Urgentni centar, ali se ne zna stepen njegovih povreda, rečeno je u MUP-u.

Kako navode, ubrzo nakon incidenta, policija je privela dvojicu osumnjičenih, jedan je 1994, a drugi 1995. godište, koji su pokušali da pobegnu kolima. Policija je kod njih našla i nož i dovedeni su u policijsku stanicu Vračar, navedeno je u MUP-u.

Pojedini beogradski mediji su javili da se radilo o obračunu navijača uoči fudbalskog derbija Crvena zvezda - Partizan.

U MUP je Tanjugu takođe rečeno i da je u ranim popodnevnim satima na Zrenjaniskom putu došlo do tuče dve grupe mladića i da je policija intervenisala, nakon čega se situacija smirila i saobraćaj se normalno odvija, a u incidentu nije bilo povređenih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track