(VIDEO) Ovako su huligani u Zagrebu napali srpske igrače i vikali Srbe na vrbe!
Foto: Printskrin

A policije nigde

(VIDEO) Ovako su huligani u Zagrebu napali srpske igrače i vikali Srbe na vrbe!

Fudbal -
Futsal derbi hrvatskog prvenstva između Dinama i Nacionala prekinut je na poluvremenu, jer su huligani iz navijačke grupe "Bed blu bojs" utrčali na teren uz vređanje i povike srpskim igračima koji nastupaju za goste "Ubićemo vas" i "Zaklaćemo vas".

Za Nacional igraju srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić, a oni su prema poslednjim informacijama prošli bez povreda.BBB su tokom prvog poluvremena vređali igrače i uprave gostiju. U jednom trenutku navijači Dinama su napali upravu Nacionala, koja je bila na tribinama, a zatim su uleteli na teren i počeli su da udaraju igrače protivničkog tima. Oba tima su se tokom noći oglasila saopštenjima, a najgore je prošao golman Nacionala Ivan Pavlić kome su navijači Dinama razbili glavu. Predsednik Nacionala Ivica Đola je poveo futsalere u svlačionicu i oni se nisu vratili na teren.Policija, koja je kasno reagovala, je saopštila da su incident izazvali navijači Dinama, a prema poslednjim informacijama povređenu su tri osobe. Nacional je u trenutku prekida vodio sa 2:0. Nacional je tokom noći na društvenim mrežama objavio nove snimke napada.

Video napada

Posted by Nacional Zagreb FC on Wednesday, March 30, 2016

EKSKLUZIVNOOvo je huligan Danijel Perić koji je pokrenuo napad i udario predsjednika Nacionala Zagreb.Ponosni član, nema šta...

Posted by Nacional Zagreb FC on Wednesday, March 30, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track