(VIDEO) PREKINUTA CRNA SERIJA: Real konačno pobedio, golčina Bejla
Foto: Reuters

Primera

(VIDEO) PREKINUTA CRNA SERIJA: Real konačno pobedio, golčina Bejla

Fudbal -
Četa trenera Anćelotija porazila je Espanjol sa 3:0

Nakon poraza od Milana (4:2) u prijateljskoj utakmici, a zatim šamara od Valensije (2:1) u prvenstvu i gradskog rivala Atletika (2:0) u Kupu kralja, fudbaleri Reala su pred skoro 70.000 navijača na "Santijago Bernabeu", deklasirali Espanjol sa 3:0 u 18. kolu Primere, iako je skoro čitavo drugo poluvreme igrao sa igračem manje.

U 53. minutu pri rezultatu 2:0 za "los blankose", Fabio Koentrao je isključen, ali je domaćin do kraja meča postigao još jedan gol.

Prvi gol postigao je Hames Rodrigez na asistenciju Kristijana Ronalda u 12. minutu. Nešto pre nepunih pola sata igre Geret Bejl je duplirao prednost fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca. Velšanin je iskosa sa desne strane, sa dvadesetak metara raspalio po lopti, a ona je neverovatno preletela živi zid i od stative, završila u mreži.

U 76. rezervista Naćo je postigao "prvenac" u prvenstvu za Madriđane.

Madriđani su zahvaljujući toj pobedi zadržali prvo mesto na tabeli sa 42 boda, četiri više od Barselone i Atletika. Espanjol je, s druge strane, doživeo i četvrti poraz zaredom, posle kojeg je ostao na desetom mestu sa 20 bodova.

http://www.youtube.com/watch?v=9Dy1V0azC1A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track