Ranko Žeravica: Vujošević i Bogdanović su u sukobu od ranije!
Foto: Saša Pavlić

Iskusni stručnjak o vaspitnoj meri

Ranko Žeravica: Vujošević i Bogdanović su u sukobu od ranije!

Košarka -
Siguran sam da je Vujošević izbacio Bogdana iz tima zbog nečeg drugog, a Bogdanovićevo šutiranje reklame je prelilo čašu

Svaki trener ima svoje metode.Iskusni košarkaški stručnjak Ranko Žeravica rekao je da ne bi odstranio košarkaša Partizana Bogdana Bogdanovića posle šutiranja reklame, napominjući da trener crno-belih Duško Vujošević sigurno ima razloge zašto je to uradio. Bek Partizana je u meču sa MZT udaljen iz tima zbog nedoličnog ponašanja između dva poluvremena.- Dule se pridržava svojih principa i stvarno ne znam koja je pozadina tog događaja. Siguran sam da Bogdanović nije udaljen iz ekipe samo zbog šutiranje reklame, već su to neki dublji razlozi, koji traju duže vreme - kaže Žeravica i dodaje:- Pretpostavljam da je to bila neka vaspitna mera za nešto što je uradio ranije, a udaranje u reklamu je samo prelilo čašu. Njih dvojica najbolje znaju šta se dešava. Lično, ja tako nešto ne bih uradio jer zna se koliko on znači za Partizan i rezultat na kraju utakmice. Siguran sam da bi ishod bio drugačiji da je on ostao u timu, ali svako ima svoje metode rada - kazao je Žeravica.Bivši košarkaški selektor smatra da zbog učestalih povreda igrača čelnici kluba treba nešto pod hitno da urade kako sezonu ne bi završili desetkovani.- Povrede su sastavni deo sporta, ali ovo što se dešava u Partizanu je malo čudno. Očigledno tamo nešto mora da se menja i siguran sam da u Partizanu već razmišljaju u tom pravcu. Tri identične povrede u nekoliko meseci više su nego simptomatične - zaključio je Žeravica.

Ne bi kao Dule... Ranko Žeravica
Ne bi kao Dule... Ranko Žeravica

IznenađenBOGDANOVIĆ ZAHVALIO NA PODRŠCIKošarkaš Partizana Bogdan Bogdanović oglasio se preko Fejsbuka nakon što ga je trener crno-belih Duško Vujošević udaljio s terena.- Hvala na podršci! Nisam znao da imam ovoliko prijatelja - kratko je odgovorio Bogdanović.

Nova povredaTEPIĆ PAUZIRA DVE NEDELJEKošarkaš crno-belih Milenko Tepić povredio je zadnju ložu u meču sa MZT i, prema prvim informacijama, biće van parketa naredne dve nedelje. Kako sada stvari stoje, on neće moći da pomogne drugovima u duelima s Lokomotivom u petak u Evroligi, zatim u duelu s Cibonom ovog vikenda u okviru ABA lige, kao i na Kupu Srbije, koji počinje sledeće srede, 5. februara, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track