(VIDEO) KRALJEVI ZAKUCAVANJA U ARENI: Evo šta vas čeka na meču Zvezde i Žalgirisa
Foto: KKCZ

Atrakcija

(VIDEO) KRALJEVI ZAKUCAVANJA U ARENI: Evo šta vas čeka na meču Zvezde i Žalgirisa

Košarka -
Ova akrobatska grupa koja nastupa širom planete

Košarkaši Crvena zvezde dočekuju Žalgiris u četvrtak (20.45), u šestom kolu Top 16 faze Evrolige, a publiku u Kombank areni tokom predaha između poluvremena sačekaće specijalno iznenađenje pravo sa NBA parketa.

Klub sa Malog Kalemegdana je u saradnji sa sponzorima organizovao nastup akrobatske grupe "Dunk Kings", koja će zabavljati gledaoce atraktivnim zakucavanjima u pauzi između druge i treće četvrtine. Vrhunski šou program koji "Kraljevi zakucavanja" izvode širom sveta biće u prilici da vidi i Zvezdina publika čime će se dodatno uveličati košarkaški spektakl u duelu sa Žalgirisom.

Karata za duel sa litvanskim timom još ima u prodaji, a za samo četiri sata prvog dana prodaje, u utorak do 14 časova prodato je 4.500 ulaznica i kada se na to doda približno identičan broj sezonskih ulaznica, to znači da je polovina kapaciteta Kombank arene već popunjena.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) po cenamo od 600, 900, 1.200 i 1.500 dinara. Cene pojedinačnih karata u luksuzno opremljenim SKY BOX-ovima koji se nalaze na nivou 300 koštaju 5.000 dinara, a Sky box-ovi u Kombank areni broje 10 ili 15 mesta. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 10.000 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=e4abTsqe_y4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track