MALJKOVIĆEVA: Igra protiv Španije vodi nas do pobede protiv Litvanki
Foto: Fibaeurope

Reakcija

MALJKOVIĆEVA: Igra protiv Španije vodi nas do pobede protiv Litvanki

Košarka -
Mislim da smo se veći deo utakmice dobro držali protiv prvaka Evrope. One su jako opasne, imaju iskustvo i koriste greške kako bi prevele utakmicu na svoju stranu, rekla je selektorka

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je u Đeru od selekcije Španije sa (91:80) u drugom kolu druge faze Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Rumuniji.

Selektorka Marina Maljković o meču je rekla.

"Šteta. Mislim da smo se veći deo utakmice dobro držali protiv prvaka Evrope. One su jako opasne, imaju iskustvo i koriste greške kako bi prevele utakmicu na svoju stranu. Smanjili smo poklon poene, kojih je protiv Slovačke bilo više od 20... Šteta je što smo na kraju greškama i nervozom dozvolile da budemo poražene visokom razlikom", rekla je Maljkovićeva i dodala:

"One su u ovom momentu bolji tim, a sa druge strane mi imamo tek nekoliko devojka koje igraju Evroligu, dok je Španija čitava takva. One su dominante u ekipama, koje čine boljim".

Naredni rival Srbije je Litvanija.

"Čeka nas Litvanija. Strašno nezgodan protivnik, koji je svakoga ko ga je potcenio "udario po ušima". To je drugačija košarka od one koju igra Španija. Tim koji dobije Rusiju, ne može da bude ni slab ni neozbiljan, tako da ćemo da bi pobedili morati da igramo kao protiv Španije".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track