DRAMA NAD BEOGRADOM: Marina Maljković u avionu straha i užasa!
Foto: Zorana Jevtić

Panika

DRAMA NAD BEOGRADOM: Marina Maljković u avionu straha i užasa!

Košarka -
Odmah po poletanju ptica je udarila u motor i onesposobila ga, pa se Maljkovićeva našla u paničnom grotlu sa 160 putnika

Selektorka šampionki Evrope Marina Maljković doživela je pravu dramu u vazduhu leteći avionom kompanije „Svis erlajns“ iz Beograda za Cirih.Sve se odigralo desetak minuta po poletanju sa Surčina kad se začuo udar ptice u motor, posle čega je otkazao njegov rad. Uz trofejnu selektorku u avionu je bila i šampionka u streljaštvu Zorana Arunović, ali i i poznati glumci Nataša Ninković i Miloš Biković.Neki su paničili- Nije bilo prijatno tokom tog kratkog putovanja. Leteli smo nisko, a onda se čuo jak udarac i obaveštenje pilota da nam motor više ne funkcioniše. Nikome nije bilo prijatno, bilo je i paničara koji su odmah ustali sa svog mesta iako je pilot rekao da se to ne čini. Naravno, bilo je i nas koji smo dosta trezveno prihvatili obaveštenje da nam ne radi motor i da ćemo uskoro potražiti najzgodniji aerodrom za sletanje - priča Marina Maljković.Ceo dan na aerodromuNakon povratka na pistu aerodroma „Nikola Tesla“ usledile su nove neprijatnosti, koje, na sreću, nisu bile opasne po život, ali su svako uticale na stanje nervnog sistema svakog putnika.- Poleteli smo u 14.30, a kad smo po novom sletanju tražili odgovore šta ćemo dalje, rečeno nam je da će doći novi avion po nas. Bio je ispunjen do poslednjeg mesta i svi smo imali neke obaveze, ali sada svi kasnimo znatno.

Ne mogu bez treneraZAKASNILA NA PORAZ LIONACirih je za selektorku bio usputna stanica do francuskog Liona, gde je očekuje nastavak priprema s njenim klubom.- Propustila sam sad jednu utakmicu, ali se u ovom trenutku nadam da ću stići na naredne dve - rekla je Maljkovićeva, čiji je Lion u prijateljskoj utakmici bez nje na klupi poražen sa više od 30 razlike.Do zaključenja ovog broja sinoć avion nije poleteo za Cirih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track