DEJAN MILOJEVIĆ: Raduje ovakva pobeda, pozivam navijače Partizana na strpljenje
Foto: Mega Leks

Trener Mege zadovoljan

DEJAN MILOJEVIĆ: Raduje ovakva pobeda, pozivam navijače Partizana na strpljenje

Košarka -
Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da ga izuzetno raduje pobeda njegovih košarkaša protiv Partizana posle velikog zaostatka i dodao da su oni pokazali karakter.

"Raduje pobeda posle zaostatka od gotovo 20 razlike. To pokazuje karakter, što ovim momcima nije prvi put ove sezone. Nekoliko puta smo se vraćali i to samo hrabri momci mogu. ;Ovo je veoma bitna pobeda za nas, jer Partizan u poslednje vreme igra dobro" rekao je Milojević novinarima u Hali Pionir.

Mega Leks je večeras u utakmici 15. kola Jadranske lige u Hali Pionir posle proekreta pobedio Partizan sa 85:78.

"Ova je utakmica sa dva naša lica. Prvo poluvreme nije valjalo ništa, dozvolili smo Partizanu 10 ofanzivnih skokova i da se razigra. Bili smo mekani, nismo igrali našu prepoznatljivu odbranu, koja je naš žaštitni znak cele sezone. Drugo poluvreme smo odigrali kako treba, iskontrolisali smo skok i nismo dozvolili Partizanu duge napade. Bili smo dosta agresivniji", rekao je Milojević.

On je pozvao navijače Partizana na strpljenje i dodao da crno-beli rade dobro sa "dobrim trenerom, koji dobro obavlja svoj posao".

Košarkaš Mege Milenko Veljković je rekao da je ovo možda i najbitnija pobeda Mege u dosadašnjem toku sezone.

"Ovo je jako bitna pobeda za nas. Jedna od najbitnijih ove sezone. Partizan je bio naš glavni konkurent za fajnal-for i ovom pobedom smo mnogo toga učinili. Ostaje nam da u narednim utakmicama potvrdimo to četvro mesto", rekao je Veljković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track