PETAR BOŽIĆ: Ušli smo u paniku i zaboravili ono što smo dobro radili
Foto: Beta

ABA liga

PETAR BOŽIĆ: Ušli smo u paniku i zaboravili ono što smo dobro radili

Košarka -
Trener Partizana Petar Božić rekao je da je poraz od Mega Leksa izuzetno težak i dodao da mu je neshvatljiv pad njegovih igrača u drugom poluvremenu.

"Veoma težak poraz za nas s obzirom na to da smo vodili 18 razlike polovinom treće četvrtine. Imali smo dogovor, koji je bio usmeren na stvari koje Mega radi najbolje i dobar deo utakmice smo ga ispoštovali. Teško je rečima opisati situaciju kada si na 20 razlike i uđeš u paniku i počneš da zapostavljaš sve one stvari koje si dobro radio u prvom poluvremenu i koje su ti donele prednost. Pobedom večeras smo mogli da udjemo u dobru seriju i dobro raspoloženje", rekao je Božić.

On se složio sa konstatacijom novinara da je Milenko Veljković bio džoker Mege, ali je istakao da je njegova ekipa, kada je gubila prednost, promašila dosta otvorenih šuteva, primila dosta poena uz faul i nije dobro koristila bonus faulove.

Kapiten Partizana Vanja Marinković ocenio je da je Mega zasluženo pobedila.

"Imali smo pad u toj trećoj četvriti, gde smo izgubili prednost od 18 razlike. To je neobjašnjivo. Okrećemo se MZT-u. Moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice", rekao je Marinković.

Mega posle 15 odigranih utakmica zauzima četvrto mesto sa 10 pobeda i pet poraza, dok je Partizan na deobi četvrtog mesta sa skorom 6/9.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track