SEZONSKE ULAZNICE KK PARTIZAN: Od sada i navijači iz dijaspore mogu doći do svoje karte
Foto: Nebojša Mandić

Crno-beli svet

SEZONSKE ULAZNICE KK PARTIZAN: Od sada i navijači iz dijaspore mogu doći do svoje karte

Košarka -

Konačno će svaki navijač Partizana, gde god se nalazio, moći da ima kod sebe sezonsku kartu voljenog kluba.

Fondacija Pučisti u saradnji sa KK Partizan od pušta u prodaju sezonske ulaznice za dijasporu za sezonu 2016/2017. Ulaznice možete čuvati kao suvenir u svom novčaniku uz osećaj zadovoljstva da ste pomogli svom klubu, a kada se odlučite da prisustvujete utakmici KK Partizan na šalteru ćete dobiti kartu za odgovarajući sektor, uz sezonsku na uvid.

Sezonske ulaznice za dijasporu se mogu koristiti na utakmicama FIBA Lige šampiona (AEK, Zijelona Gora, Bešiktaš, Dinamo Sasari, Ludvigsburg, Šarlroa i Solnok), ABA lige i domaćeg prvenstva, što u ukupnom zbiru iznosi najmanje 30 utakmica na domaćem terenu. Očekujemo da će Džikić i momci ove sezone dogurati daleko u Ligi šampiona pa će i broj domaćih utakmica biti veći.

Prodaju sezonskih ulaznica pratiće i kampanja CRNO-BELI SVET, koja ima za cilj da poveže navijače Partizana od Aljaske do Australije.

Uz svaku kupljenu sezonsku ulaznicu za dijasporu na poklon se dobija majica BLACK AND WHITE WORLD, koju ćete zasigurno sa ponosom nositi u zemlji u kojoj živite.

Na sajtu Fondacije nalazi se interaktivna mapa pomoću koje možete pronaći sve kupce sezonskih za dijasporu, što može dovesti do toga da se Partizanovci u inostranstvu češće druže, zajedno gledaju utakmice ili dolaze u Beograd na utakmice KK Partizan.

Uz svaku kupljenu sezonsku ulaznicu za dijasporu dobijate na poklon majicu po izboru. Isporuka je uračunata u cenu.

– Tribine: 100

– Parter: 125

– Bela i Plava loža: 350

– Premium paket (stolica pored parketa): 500

*cene su izražene u evrima

Sezonske ulaznice za dijasporu mogu da se poruče preko stranice Fondacije (www.fondacijapuchisti.org) ili na mejl puchisti2012@gmail.com ili putem Facebook stranice FONDACIJA PUČISTI 2012.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track