RADONJIĆ PRED PAO: Pokušaćemo da pariramo Panatinaikosu, koji je tim za vrhunske domete
Foto: Saša Pavlić

Ubrzan rritam

RADONJIĆ PRED PAO: Pokušaćemo da pariramo Panatinaikosu, koji je tim za vrhunske domete

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u Atinu gde ih već u petak od 20.15 očekuje meč 4.kola Evrolige i duel sa Panatinaikosom.

Vremena za slavlje i analizu utakmice sa Barselonom nema, trener Dejan Radonjić povešće crveno-bele na trening pred utakmicu sa višestrukim prvakom Evrope, već u četvrtak u večernjim časovima, a pred košarkašima Crvene zvezde je značajno izmenjen sastav koji će voditi novi trener Ćavi Paskval:

"Igramo protiv velikana evropske košarke, Panatinaikosa koji je značajno pojačao tim igračima ogromnog iskustva i evroligaškog rejtinga. Predvodi ih novi trener, koji je fantastično vodio Barselonu i sa njom osvojio i titulu prvaka Evrope - Ćavi Paskval. Od novih igrača tu su Burusis koji je imao izvanrednu sezonu u Baskoniji, pa Singlton koji je stigao iz Lokomotive, Demetrius Nikols koji je osvojio titulu prvaka Evrope sa CSKA, Rivers iz Reala, ne zaboravimo i Džejmsa koji je imao fantastičnu sezonu u Vitoriji, ali je trenutno povređen. Sa igračima koji su ostali, to je tim koji je formiran za visoke domete u Evroligi. Znamo da nas čeka teška utakmica, trudićemo se da pariramo izuzetno kvalitetnom protivniku koji je u Evroligi odlično počeo sezonu, sa dve pobede i tesnim porazom od ekipe CSKA u Moskvi" rekao je trener Dejan Radonjić.Osim večernjeg treninga u vreme odigravanja utakmice, crveno-beli će imati još jedan trening u petak u prepodnevnim časovima u dvorani "OAKA", a meč koji će direktno prenositi "Sportklub" počinje u 20.15 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja