Najnovije vesti

KLIK ZA TITULU: Domović-Bulut u borbi za najspektakularnijeg igrača 2016, a POBEDU mu donosite vi
Foto: Fonet

Navijači, pokažite se

KLIK ZA TITULU: Domović-Bulut u borbi za najspektakularnijeg igrača 2016, a POBEDU mu donosite vi

Košarka

Basketaška sezona privodi se kraju, a Dušan Domović Bulut mogao bi da je kruniše priznanjem za najspektakularnijeg igrača 2016. godine.

Kapiten Novi Sad Al Vahda i basketaške reprezentacije Srbije tokom cele godine je dominirao, sjajne rezultate su adekvatno pratili i veoma atraktivni potezi, pa je posle tri MVP priznanja na turnirima Masters serije svetske turneje i jednog na Svetskom prvenstvu došlo vreme da se izabere i za najspektakularnijeg igrača sveta.Ima mnogo razloga zašto i ovde zaslužuje da se nađe ispred Mika Henrija i Majkla Hiksa.

Nenadmašan je na FIBA rang listi sa 1.175.400 bodova na 346 utakmica. Dominira u sezoni sa 181poenom na 23 utakmice.

Vodio je tim do titula u Tokiju, Debrecinu i Pekingu, reprezentaciju do srebra na Eurobasketu i zlata na Svetskom prvenstvu u Kini, gde je trojkom srušio Amerikance. Bio je najatraktivniji igrač Japana i Debrecina, u užem izboru u Pekingu i Abu Dhabiju, a pred vama je repertoar poteza koji bi našem asu mogao da donese zasluženo priznanje i adekvatnu novčanu nagradu.

Odluka o pobedniku pada u zavisnosti od broja pregleda na Jutjubu. Ako Dušanova kompilacija poteza bude najgledanija zaključno sa 16. novembrom u podne, priznanje će biti u njegovim rukama! 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...