(FOTO) REKLA JE DA: Najbolja srpska košarkašica Sonja Petrović i proslavljeni veslač Miloš Vasić krunisali dugogodišnju vezu
Foto: Instagram

preslatko

(FOTO) REKLA JE DA: Najbolja srpska košarkašica Sonja Petrović i proslavljeni veslač Miloš Vasić krunisali dugogodišnju vezu

Košarka -

Najbolja srpska košarkašica Sonja Petrović verila se za svog dugogodišnjeg dečka Miloša Vasića proslavljenog veslača i reprezentativca Srbije.

Košarkaška reprezentativka i reprezentativni veslač vezu su obelodanili tokom Svetskog kupa u veslanju, koji je održan u Beogradu.

foto: Instagram

Oni su svoju veridbu obelodanli na svojim Fejsbuk profilima uz opis:

''Rekla je DA! Zaručeni, obećani i za ceo život.''

foto: Instagram

Sonja je pre nekoliko dana sa svojim Dinamom iz Kurska osvojila srebrnu medalju u Evroligi.

Petrovićka je takođe proglašena i za MVP regularnog dela najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

foto: Instagram

Miloš Vasić je jedan od najboljih srpskih veslača. Na Evropskom prvenstvu 2012. u Poljskoj osvojio je bronzanu medalju u četvercu bez kormilara. Predstavljao je Srbiju na Olimpijskim igrama 2012. u istoj disciplini i zauzeo je 10. mesto. Na Svetskom prvenstvu do 23 godine 2013. osvojio je bronzanu medalju u dvojcu bez kormilara. Godine 2015. u dvojcu bez kormilara osvojio je bronzanu medalju na Evropskom i Svetskom prvenstvu i kvalifikovao se za Olimpijske igre 2016.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) ZBOG ČEGA GRAĐANI SRBIJE NE ZASLUŽUJU DA GLEDAJU ORLOVE?! Ili zašto je za FSS bitnija Austrija od Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track