JOVANOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA: Zvezda je zasluženo osvojila ovaj trofej
Foto: Beta, ABA liga

ljudski priznao

JOVANOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA: Zvezda je zasluženo osvojila ovaj trofej

Košarka -

Trener košarkaša FMP-a iz Železnika Vladimir Jovanović ocenio je večeras da je Crvena zvezda zasluženo osvojila titulu u Super ligi Srbije.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj tituli. Bili su bolji u finalnoj seriji. Ostaje utisak da smo mogli do jedne pobede, koja bi nam mnogo značila, ali u tome nismo uspeli. Mislim da smo bili dostojan protivnik u sve tri utakmice", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

FMP je večeras poražen u finalnoj seriji plej-ofa Super lige Srbijeod Crvene zvezde sa 0:3.

"Iskoristio bih ovu priliku da čestitam mojim igračima na trudu koji su uložili u rad, na svakom treningu i utakmice. Ovo finale je nagrada za sav taj uloženi trud. Takodje, čestitam svom stručnom štabu. Oni su uložili puno napora, energije i znanja da dodjemo do ovde, do ovoga uspeha. Zahvaljujem se i upravi na poverenju, mislim da smo igrama i rezultatima vratili ukazano poverenje", rekao je Jovanović.

On je dodao da je njegova ekipa u finalnoj seriji činila neke "neočekivane greške", za koje ocenio da su uzrok "umora i dekoncentracije".

Upitan da li bi neki igrač iz njegove ekipe mogao da nastupa za Crvenu zvezdu, Jovanović je rekao da "svakako pojedinci poseduju kvalitete".

Kurir sport/Beta

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track